Over KOESTERdruk

KOESTERdruk is een creatieve ontwerp en letterpress studio in Aalst, geïnspireerd door ambacht, papier, kleur en jullie verhaal. Ik geloof erin dat elke mijlpaal in jouw leven gevierd mag worden met een herinnering voor het leven. Van een huwelijksfeest, tot de geboorte van jullie kindje, tot afscheid nemen: het zijn deze momenten die we voor altijd willen koesteren.

Over Sara

Sara is een vormgever, illustrator en kalligrafe met een romantische, zachte stijl. Ik help koppels met ontwerpen van uniek drukwerk voor onvergetelijke momenten. Echte persoonlijke kaartjes om voor altijd te koesteren.

Ik hou ervan om mijn klanten beter te leren kennen en hun persoonlijk verhaal te vertalen in kwalitatief drukwerk. Om hun losse ideeën om te zetten in dàt perfecte kaartje.

Ik ben fan van persoonlijke service, ontzorgen en kwaliteit, maar zeker ook van ambacht, handlettering en àlles wat met papier te maken heeft.

Mijn verhaal

Na een workshop Handlettering en Letterpress ontdekte ik mijn grote liefde: het ambachtelijke drukwerk. Hoe de kleur van inkt samenkomt met de keuze van papier en je digitale ontwerp tot leven brengen… Waw! Dat werd de focus van mijn atelier. Ik verdiepte me, drukte eigen uitnodigingen en kocht uiteindelijk mijn eigen pers Big Heidi.

Na drie jaar goochelen tussen hoofdberoep, mijn eigen atelier en mijn gezin was het tijd om te kiezen. Eind 2021 waagde ik de sprong en besloot ik van mijn passie mijn voltijds beroep te maken. Met volle focus en 1000% goesting. Onvergetelijke momenten vastleggen met uniek drukwerk is zó leuk. Het voelt voor mij alsof ik een klein deeltje ben van het moment. Dat ik iets kan toevoegen. En daar ben ik enorm dankbaar voor.