Waarom kiezen voor een ontwerp op maat?

Bij een ontwerp op maat kan ik huwelijksdrukwerk ontwerpen speciaal voor jou en je partner. Alle items, van Save The Dates tot decoratie op de dag zelf, zijn ontwerpen gebaseerd op jullie verhaal. Ze combineren de technieken en afwerking die jullie wensen en maken zo jullie papierdroom waar. Hou je van persoonlijk en uniek, dan is deze optie voor jou!

Aanbod

Met oog voor detail, liefde voor hoogwaardig papier en kwaliteit, vertaal ik jullie verhaal naar drukwerk om te koesteren. Volgende elementen kunnen tot dit pakket behoren:

 • Save The Date-kaartjes
 • Uitnodigingen
 • Tafeldecoratie (menu’s, tafelnummers, naamkaartjes)
 • Welkomstbord
 • Tafelplan
 • Ceremonieboekjes
 • Bedanktkaartjes

De opties zijn eindeloos. Heb je zelf nog andere ideeën, dan denk ik heel graag met je mee!

Ontwerp op maat

Omdat huwelijksdrukwerk zo divers is, werk ik hiervoor enkel met een prijs op maat van jullie wensen. Stuur me dus vrijblijvend een mailtje voor een gedetailleerde offerte.

Inbegrepen:

 • Uitgebreid brainstormgesprek
 • Ontwerp van persoonlijk huwelijksdrukwerk, helemaal uniek dus
 • Mijn kennis over papier, druktechnieken en vormgeving
 • Tips over aankleding en decoratie van jullie huwelijk
 • Opmaak van een offerte op maat
 • Contact met de drukkerij
 • Stressvrij ophalen van jullie drukwerk

Timing: min. 6 tot 8 weken

Budget

Het feest start wanneer je vrienden en familie de Save The Date of uitnodiging in de bus ontvangen. Het doet ze uitkijken naar jullie dag.. Het wordt een tastbaar aandenken aan één van de mooiste momenten uit jullie leven. Daar maak ik graag iets bijzonders van! Met persoonlijke details, een mooie papierkeuze en een goedgekozen druktechniek, wordt jullie drukwerk écht bijzonder.

 

Koppels spenderen minstens zo’n €800 voor huwelijksuitnodigingen op maat (ontwerp + druk). Gemiddeld spenderen KOESTERdruk koppels zo’n €1.200 voor hun feest (drukwerk + deco). Alles hangt af van oplage, druktechniek, keuze papier enz. Vraag zeker vrijblijvend meer informatie aan, ik bezorg jullie met plezier een gerichte offerte!

hoe gaan we te werk?

kennismaken

Tijdens een brainstormgesprek maak ik jullie wegwijs in de mooie wereld van papier, drukwerk en illustraties.

ontwerpen

Met een hoofd vol inspiratie ga ik voor jullie aan de slag om een persoonlijk en uniek concept te ontwerpen.

proefdruk

Dankzij een proefdruk wordt het ontwerp tastbaar op papier. We zetten de puntjes op de 'i' en zetten de persen in gang!

verzenden

Eindelijk zijn ze daar... Tijd om jullie uitnodigingen de wijde wereld in te sturen. Het aftellen kan nu echt beginnen!

Stap 1

Hej, aangenaam kennismaken!

Het beginpunt van een ontwerp is telkens een brainstormgesprek van ongeveer 1 uur, waarin ik jullie beter kan leren kennen en we samen kijken wat mogelijk is, wat jullie leuk vinden en of jullie al ideeën hebben. Ik laat jullie kennismaken met de wereld van de letterpress, blinddruk en foliedruk. We bekijken kleuren, papiersoorten en alle mogelijkheden. Ook ideetjes voor drukwerk op de dag zelf kunnen we bespreken. Tijdens dit gesprek bezorg ik jullie ook een inzicht in het prijskaartje van de ontwerpkost en drukkosten.

Stap 2

Aan de slag!

Na de betaling van de voorschotfactuur, duik ik met een hoofd vol inspiratie mijn atelier in! Ik ontwerp in een eerste ronde zo'n 3 uiteenlopende voorstellen. Aan de hand van jullie feedback pas ik aan, zodat we uiteindelijk uitkomen op één droomontwerp uitkomen! Daarna is het tijd voor mijn favoriete onderdeel van het hele proces: de proefdruk! Voor het eerst zien we het ontwerp tastbaar worden. We overlopen nog een laatste keer alle informatie, zetten de laatste details goed en... de drukkerij kan aan de slag!

Stap 3

Hop, de
wijde wereld in!

Eindelijk is het zover! Jullie uitnodigingen zijn klaar voor verzending. Geen zin om zelf die enveloppen te schrijven? Geen probleem, ik doe dit met plezier voor jullie. Ook het assembleren en versturen kan ik voor mijn rekening nemen. Zoals jullie willen. Eens de uitnodigingen de deur uit zijn, kan het echte aftellen beginnen...

op de dag zelf

Decoratie dat jullie verhaal vertelt!

Willen jullie de dag zelf dat jullie feest ook één sfeer uitademt? Dan kan drukwerk in de stijl van jullie uitnodiging uiteraard niet ontbreken. Menu's, naamkaartjes, een welkomstbord, een ceremonieboekje, bedankjes... Samen bekijken we de mogelijkheden, rekening houdend met budget. Hiervoor stel ik een offerte op maat op, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Vraag er zeker naar, ik help jullie met veel plezier verder!

Wil je graag samenwerken voor jullie huwelijk?