Waarvoor kan je bij Sara terecht?

Als handlettering-artiest ben ik helemaal gek op handgeschreven ontwerpen. Een handschrift is namelijk heel persoonlijk en geeft meteen een bepaalde sfeer mee aan de tekst die je schrijft.

 

Zoek je een dus uniek, typografisch logo? Of wil je je huwelijksdrukwerk voorzien van prachtige handgeschreven enveloppen? Of wil je zelf aan de slag met een digitale file? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Laat me snel wat meer weten over je project en ik bezorg je zo snel mogelijk wat meer uitleg en een offerte op maat.

Is er een baby’tje op komst? Wil je dit graag aankondigen met een uniek geboortekaartje? Dan gaan we samen op zoek naar een kaartje dat helemaal bij jullie past. Bij mij kan je terecht voor stevige geboortekaarten met een persoonlijke toets. Handlettering, letterpress, foliedruk, strak, romantisch of handgeschilderd… Het kan allemaal!

Net verloofd en op zoek naar een Save The Date? Stilaan klaar voor de grote dag en heb je nog geen idee hoe je aan dat drukwerk moet beginnen? Uitnodigingen, naamkaartjes, menu’s, tafelnummers, een welkomstbord… Een huwelijk is pas af als er een totaalconcept is doorheen al het drukwerk, liefst met een persoonlijke toets zodat het helemaal jullie dag wordt! De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ik loods er jullie met heel veel plezier door.

Op zoek naar een affiche voor jouw evenement? Of een illustratie bij een tijdschrift? Een geboorteposter om de babykamer op te vrolijken? Vraag dan even wat meer informatie bij mij. Illustreren is namelijk wat ik het liefste doe. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, en dus zet ik graag jouw visie om in een unieke, sprekende illustratie. Laat me snel wat meer weten over je project en ik bezorg je graag uitleg en een offerte op maat.

Portfolio