Op zoek naar een uniek geboortekaartje om te koesteren?

Dan ga ik met heel veel liefde voor jullie aan de slag! Bij de komst van zo'n klein bundeltje liefde komt heel veel kijken, en ook voor een geboortekaartje zijn de opties eindeloos. Daarom help ik jullie graag verder in de zoektocht naar een een geboortekaartje dat op jullie lijf geschreven is, dat jullie verhaal vertelt. Lees hieronder meer over mijn werkwijze en aarzel niet mij te contacteren voor meer informatie!

hoe ga ik te werk?

kennismaken

Tijdens een brainstormgesprek maak ik jullie wegwijs in de mooie wereld van papier, drukwerk en illustraties.

ontwerpen

Met een hoofd vol inspiratie ga ik voor jullie aan de slag om een persoonlijk en uniek kaartje te ontwerpen.

voorbereiden

Dankzij een proefdruk wordt het ontwerp tastbaar op papier. We zorgen dat alles klaar staat zodat jullie na de geboorte zo weinig mogelijk zorgen hebben.

vieren

Na de geboorte van jullie baby'tje, ga ik voor jullie aan de slag om het kaartje te finaliseren en drukken.

Stap 1

Hej, aangenaam kennismaken!

Het beginpunt van een ontwerp is telkens een brainstormgesprek van ongeveer 1 uur, waarin ik jullie beter kan leren kennen en we samen kijken wat mogelijk is, wat jullie leuk vinden en of jullie al ideeën hebben. Ik laat jullie kennismaken met de wereld van de letterpress, blinddruk en foliedruk. We bekijken kleuren, papiersoorten en alle mogelijkheden. Ook ideetjes voor geboortebedankjes kunnen we bespreken. Tijdens dit gesprek bezorg ik jullie ook een inzicht in het prijskaartje van de ontwerpkost en drukkosten.

Stap 2

Aan de slag!

Na de betaling van de voorschotfactuur, ga ik met veel liefde voor jullie aan de slag! Ik ontwerp in een eerste ronde 3 uiteenlopende voorstellen, jullie kunnen dit verwachten binnen 2 à 3 weken na ons gesprek. Aan de hand van jullie feedback pas ik aan, zodat we uiteindelijk uitkomen op één finaal ontwerp waar we allebei enthousiast van worden.

Stap 3

Proefdrukken en alles voorbereiden!

Als ik zou moeten kiezen, is dit mijn meest favoriete onderdeel van het hele proces: de proefdruk! Voor het eerst zien we het ontwerp tastbaar worden. Voor vele ouders ook een koestermomentje: die naam zo voor het eerst zien staan, maakt het toch allemaal veel echter... Daarnaast bezorg ik jullie ook alles voor het doopsuiker, de enveloppen, stempels, postzegels,... zodat alles klaar staat bij de komst van jullie kindje.

Stap 4

Welkom klein
bundeltje liefde!

Na de geboorte ontvang ik graag alle gegevens voor het geboortekaartje via een sms'je. Zo kan ik zo snel mogelijk jullie kaartje finaliseren. Na een laatste check van de digitale proef door jullie, gaat alles naar de drukker. 1 à 2 werkdagen later zijn de kaartjes klaar voor ophaling. Het uitdelen van de kaartjes en bedankjes kan beginnen!

Wil je graag samenwerken voor een geboortekaartje? Maak dan een afspraak!