Op zoek naar een uniek geboortekaartje om te koesteren?

Bij de komst van zo'n klein bundeltje liefde komt heel veel kijken, en ook voor een geboortekaartje zijn de opties eindeloos. Daarom help ik jullie graag verder met een geboortekaartje dat persoonlijk en uniek is. Lees hieronder meer over mijn werkwijze en aarzel niet mij te contacteren voor meer informatie!

Letterpress geboortekaartje met honingraat in de avondzon

Jullie baby aankondigen met een bijzonder aandenken

Zo wordt dit echt een tastbare herinnering voor later. Ben je op zoek naar:

  • een persoonlijk kaartje dat iedereen zal bewaren?
  • een aankondiging die niemand anders heeft?
  • doopsuiker of uitdeelcadeautjes die passen in het geheel?
  • iemand die jullie begeleidt van brainstorm tot na de geboorte?

Dan kunnen jullie zeker en vast bij mij terecht!

Ontwerp op maat

Met een passie voor papier, kleur, ambacht en ontwerp ik heel graag een geboortekaartje dat jullie verhaal vertelt. Helemaal uniek.

Inbegrepen:

  • Uitgebreid brainstormgesprek
  • Ontwerp van een persoonlijk geboortekaartje, helemaal uniek dus
  • Mijn kennis over papier, druktechnieken en vormgeving
  • Ideeën voor uitdeelcadeautjes en doopsuiker
  • Opmaak van een offerte op maat
  • Contact met de drukkerij voor én na de geboorte

Timing: min. 6-8 weken

lieve woorden van andere ouders

⋆⋆⋆⋆⋆

Sara nam uitgebreid de tijd om onze verwachtingen voor het geboortekaartje te aanhoren. Het resultaat is een pareltje geworden. Uniek, handmade,... ze heeft veel ecologische contacten (druk, papier,...) en ideeën, zoals voor de geboortekadootjes. We kregen bijzonder veel goede reacties op het resultaat! Een aanrader!

‘’

Jordy -- papa van Romi

⋆⋆⋆⋆⋆

Sara legde uitgebreid en duidelijk alle opties uit en gaf ons nadien ook de ruimte om alles nog eens rustig te bekijken en te overleggen. Wij waren meteen overtuigd! Dat bleek terecht, want Sara slaagde er wonderwel in om onze vage wensen al in het eerste ontwerp te capteren. Het resultaat was beter dan we konden dromen.

‘’

Evelien -- mama van Renée

Superfijn dat het kaartje van Stien een vervolg is op het kaartje van Marthe. Een klein levensverhaaltje van ons gezin. Heel heel erg bedankt ❤

‘’

Joke en Andries -- ouders van Stien en Marthe

Letterpress geboortekaartje met ganzen

Budget

Een geboortekaartje is niet zomaar papier. Het is het eerste cadeautje van je baby aan vrienden en familie, en wordt zo een tastbaar aandenken aan één van de mooiste momenten uit jullie leven. Daar maak ik graag iets bijzonders van! Met liefde voor kleur en persoonlijke details, de keuze van het juiste papier en originele combinaties. In uniek, handgemaakt en met liefde ontworpen.

Ouders spenderen minstens zo’n €600 voor een geboorteconcept (100 kaartjes, ontwerp + druk). Alles hangt af van oplage, druktechniek, keuze papier enz. Vraag zeker vrijblijvend meer informatie aan, ik bezorg jullie met plezier een gerichte offerte!

hoe verloopt onze samenwerking?

kennismaken

Tijdens een brainstormgesprek maak ik jullie wegwijs in de mooie wereld van papier, drukwerk en illustraties.

ontwerpen

Met een hoofd vol inspiratie ga ik voor jullie aan de slag om een persoonlijk en uniek kaartje te ontwerpen.

voorbereiden

Dankzij een proefdruk wordt het ontwerp tastbaar op papier. We zorgen dat alles klaar staat zodat jullie na de geboorte zo weinig mogelijk zorgen hebben.

vieren

Na de geboorte van jullie baby'tje, ga ik voor jullie aan de slag om het kaartje te finaliseren en drukken.

Stap 1

Hej, aangenaam kennismaken!

Het beginpunt van een ontwerp is telkens een brainstormgesprek van ongeveer 1 uur, waarin ik jullie beter kan leren kennen en we samen kijken wat mogelijk is, wat jullie leuk vinden en of jullie al ideeën hebben. Ik laat jullie kennismaken met de wereld van de letterpress, blinddruk en foliedruk. We bekijken kleuren, papiersoorten en alle mogelijkheden. Ook ideetjes voor geboortebedankjes kunnen we bespreken. Tijdens dit gesprek bezorg ik jullie ook een inzicht in het prijskaartje van de ontwerpkost en drukkosten.

Stap 2

Aan de slag!

Na de betaling van de voorschotfactuur, ga ik met veel liefde voor jullie aan de slag! Ik ontwerp in een eerste ronde 3 uiteenlopende voorstellen, jullie kunnen dit verwachten binnen 2 à 3 weken na ons gesprek. Aan de hand van jullie feedback pas ik aan, zodat we uiteindelijk uitkomen op één finaal ontwerp waar we allebei enthousiast van worden.

Stap 3

Proefdrukken en alles voorbereiden!

Als ik zou moeten kiezen, is dit mijn meest favoriete onderdeel van het hele proces: de proefdruk! Voor het eerst zien we het ontwerp tastbaar worden. Voor vele ouders ook een koestermomentje: die naam zo voor het eerst zien staan, maakt het toch allemaal veel echter... Daarnaast bezorg ik jullie ook alles voor het doopsuiker, de enveloppen, stempels, postzegels,... zodat alles klaar staat bij de komst van jullie kindje.

Stap 4

Welkom klein
bundeltje liefde!

Na de geboorte ontvang ik graag alle gegevens voor het geboortekaartje via een sms'je. Zo kan ik zo snel mogelijk jullie kaartje finaliseren. Na een laatste check van de digitale proef door jullie, gaat alles naar de drukker. 1 à 2 werkdagen later zijn de kaartjes klaar voor ophaling. Het uitdelen van de kaartjes en bedankjes kan beginnen!

Wil je graag samenwerken voor een geboorteconcept?