Een illustratie
om te koesteren

Een illustratie van je gezin voor oma & opa, een portret van jezelf in tropische oorden voor boven je bureau, van jullie favoriete plek, een fijne herinnering, elke gelegenheid is goed! Een originele illustratie op maat is een superleuk cadeau voor een ander, of voor jezelf. Eentje om te koesteren…

Warm cadeau-idee

Ik zoek het vaak zelf: een origineel cadeau-idee, waarmee je de ander kan raken en verrassen. Dat is net wat een illustratie op maat doet. We gaan samen op zoek naar een leuke compositie, kleuren, in de stijl die jij het liefste ziet. Het resultaat? Een illustratie om voor altijd te koesteren.

Kies jouw lievelingsstijl

Lijnillustratie

Deze lijnen zijn sprekend, doch niet te druk. Een moderne en persoonlijke touch voor elke huiskamer.

Kleurillustratie

Deze realistische tekenstijl zit vol kleur. Een echt sprekend portret!

Aquarel

Aan de hand van waterverf geef ik de foto weer op een artistieke manier. Deze verftechniek is prachtig zacht.

Het budget

De prijs van de illustratie hangt af van de gekozen illustratiestijl, het aantal personen op de illustratie en de afmeting ervan. Standaard zorg ik voor een poster op A3. Andere formaten zijn zeker mogelijk. Ik bezorg je graag een prijs op maat van jouw wensen. Stuur me dus vrijblijvend een berichtje voor een gedetailleerde offerte.

Vanafprijs:

  • Lijntekening: vanaf €200 incl. btw
  • Kleurtekening: vanaf €250 incl. btw
  • Aquareltekening: vanaf €300 incl. btw

Inbegrepen:

  • Opmaak vrijblijvende offerte op maat van jullie wensen
  • Eén schets met voorstel compositie en kleuren
  • 2 feedbackrondes om de schets te finetunen
  • 1 poster op A3 formaat

Andere opties naar finaal product zijn mogelijk (bijvoorbeeld: groter formaat, ingekaderd, kerstkaartjes met jullie illustratie, enz.)

Timing: min. 2 weken

TIP — TIP — TIP — TIP

Kerstkaartjes op
maat

Waarom de illustratie niet gebruiken als een leuk kerstkaartje op maat? Persoonlijker kan niet! Ik zet héél graag mijn drukpers voor jullie in gang om er de mooiste, meest bijzondere letterpress kaartjes mee te drukken.

Hoe werkt het?

Bezorg me alle info

Stuur me een mailtje of vul het contactformulier in, en bezorg me alle info en foto's voor jouw illustratie. Welke illustratiestijl heb jij voor ogen? Ik bezorg je met plezier een offerte op maat.

We gaan aan de slag!

Na goedkeuring bezorg ik jou een eerste schets. Deze kan nog 2x aangepast worden alvorens ik de schets omzet in de finale tekening. Op die manier ben ik zeker dat je 100% tevreden zal zijn.

Pakje ophalen

Ik zorg sowieso voor de afdruk van de afbeelding op posterformaat. Dit kan ook in overleg iets anders worden (schilderij, kaartjes...)

Verras!

Geniet van de complimentjes die je krijgt over het originele cadeau, of jullie leuke portret in jullie interieur.

Lieve woorden

Beide ouders verliezen is ontegensprekelijk triest. Foto’s maken de herinnering somber en te alom aanwezig. Dankzij het werk van Sara heb ik een subtiele herinnering. De compositie, de kleuren en de zachtheid van het aquarel, geven het werk iets troostends.
Sara heeft haar tijd genomen om het idee uit te werken en die zorg is duidelijk te zien in het eindresultaat.
— Evelyn
(bij het zien van de aquarel)
“Waw, gij topvrouw vol talent! 😍 WAAAAAUWWWW… 😱💛”
— Joke

Wil je ook zo'n persoonlijke illustratie?