Verras met
een persoonlijke kerstkaart!

Hou je ervan om jaarlijks kerstwensen uit te sturen naar vrienden en familie, of je klanten? Vind je het moeilijk om een leuke, originele kerstkaart te vinden? Is het meestal half december, tegen dat je bedenkt dat je nog snel-snel kaartjes nodig hebt? Ik help je graag tijdig op weg!

Kaartjes die bijblijven

Ikzelf was jarenlang ook op zoek naar kwalitatieve, leuke kerstkaartjes die “anders zijn dan anders”. En daarom ben ik ze zelf gaan maken! Mijn liefde voor illustreren en de prachtige letterpress techniek valt helemaal samen in het ontwerp van kaartjes op maat. En waarom geen leuk gezinsportret versturen? Wees er zeker van: dit kaartje zal nog lang op de kast staan bij je vrienden en familie. En voor jezelf is het een leuk aandenken.

Hoe werkt dat?

Concreet ontwerp ik jullie gezinsportret op basis van foto’s. Hierbij vertaal ik uiterlijke kenmerken en vertalen we die in een leuke “actie”. Jullie wensen neem ik mee in het ontwerp. Ook de bijhorende tekst kunnen jullie nog naar wensen aanpassen. Na een eerste schets kunnen jullie ook 2x aanpassingen doorvoeren, alvorens ik de illustratie definitief maak.

De kaartjes zelf worden gedrukt in letterpress op de ambachtelijke drukpers. Ik kies ervoor om enkel in goudinkt te drukken, om de kostprijs te beperken. De kaartjes in postkaartformaat (A6) worden geleverd met bijhorende, okergele enveloppen.

Het budget

De prijs van de kerstkaartjes hangt af van het aantal personen (en/of huisdieren) op de illustratie en hoeveel omgeving jullie wensen. Ik bezorg je graag een prijs op maat van jouw wensen. Stuur me dus vrijblijvend een berichtje voor een gedetailleerde offerte.

Vanafprijs:

 • Ontwerp kaartje: vanaf €200 incl. btw
 • Druk kaartjes (incl. bijhorende enveloppe):
  • 25 stuks: €232,04
  • 50 stuks: €238,94
  • 100 stuks: €339,26

Inbegrepen:

 • Opmaak vrijblijvende offerte op maat van jullie wensen
 • Eén schets met voorstel compositie
 • 2 feedbackrondes om de schets te finetunen
 • Letterpress druk in goudkleur op A6-formaat kaarten
 • BONUS: 1 poster op A3 formaat

Timing: alle kaarten worden gedrukt in de week van 15/12 en nadien verzonden met de post. Net op tijd voor Kerst!

BONUS

Een poster
om te koesteren

Bij bestelling van de kerstkaarten krijgen jullie een extra bonus. We vereeuwigen de illustratie op een mooie poster op A3-formaat, als herinnering voor jullie.

Opgelet: excl. kader, digitale druk op een mooi, kwalitatief papier

Hoe werkt het?

Bezorg me alle info

Stuur me een mailtje of vul het contactformulier in, en bezorg me alle info en foto's voor jouw illustratie. Ik bezorg je met plezier een offerte op maat.

We gaan aan de slag!

Na goedkeuring bezorg ik jou een eerste schets. Deze kan nog 2x aangepast worden alvorens ik de schets omzet in de finale tekening. Op die manier ben ik zeker dat je 100% tevreden zal zijn.

Pakje ophalen

In de week van 15/12 druk ik alle kaartjes en zullen deze klaar zijn voor afhaling of verzending.

Verras!

Geniet van de complimentjes die je krijgt over de originele kaartjes, en geniet van jullie mooie illustratie aan de muur.

Zin om écht persoonlijke kaartjes te versturen?

Is dit toch niet wat je zoekt?

Neem dan zeker een kijkje in de webshop naar het kerstpakket. 5 kwalitatieve letterpress-wenskaarten samengebundeld, voor de mooiste kerstwensen!